• A saját weboldal és a személyre szabott számítógép park mára már nélkülözhetetlen minden cég, vállalkozás számára. Weboldala befektetés ahhoz, hogy vállalkozását minél többen megismerjék, megtalálják, honlapja pedig bevételt termelő alternatív értékesítési csatornává válik rövid időn belül. Legyen szó irodai munkáról, tervezésről, grafikáról, vagy otthoni szórakozásról a számítástechnikai eszközök mára már elengedhetetlenek a mindennapi élethez vagy munkavégzéshez. Csapatunk több éves tapasztalattal a háta mögött megtanulta azt, hogyan hozza ki az adott lehetőségekből a legjobbat, hogyan tegye egy vállalkozás honlapját az elvárásoknak, követelményeknek legjobban megfelelővé, miközben az egyediségével és funkcionalitásával messze a legjobban "szolgálja" tulajdonosát, és a piacot. Ezzel párhuzamosan minden vállalkozásnak vagy intézménynek tudunk ajánlani olyan számítástechnikai eszközparkot, mely az adott cég saját, egyedi igényeire van szabva. Emellett várjuk a magánszemélyek egyedi megrendeléseit is.  

Valljuk, a weboldal készítés nem csupán szükséges kiadás, hanem befektetés, amely valódi profitot termel tulajdonosának.

 • Hardver Kereskedelem

  A számítógépek használata igen eltérő igényeket tartalmaz, a felhasználók egy része irodai tevékenységét végez, mások a tanuláshoz használják, míg mások tervrajzok, vagy játékok vízuális hatásait szeretnék érvényesíteni. Nálunk mindent beszerezhet a laptoptól a számítógépig a perifériákon át az alkatrészeken keresztül.

 • Programozás

  Legyen szó adatbázisokról, weboldalak létrehozásáról és designjáról vagy szoftverfejlesztésről, cégünk professzionális segítséget kínál. Néhány példa adatbázisokból, programnyelvekből és szoftverekből, amelyekben otthonosan mozgunk: C#, ASP.NET, JAVA, JSP, HTML, CSS, Photoshop, Networking and Windows 2005 Server (és későbbi változatok), SQL Server, Oracle, Sybase, MySQL és…

 • Webfejlesztés

  A mai világban egy sikeres vállalkozás elképzelhetetlen egyedi arculattal rendelkező weboldal nélkül. A legújabb webfejlesztési technológiákat alkalmazzuk, nyílt- és egyedi forráskódú szoftvereket és szabadalmaztatott eszközöket használunk a fejlesztések során.

 • Szerviz

  Egy hibásan, vagy nem megfelelően működő hardver eszköz akár teljes fennakadást is okozhat vállalkozása fogaskerekében. Rendszergazda szakembereinkkel lehetőség szerint azonnal megkezdjük a szervizünkbe érkezett hibás eszköz javítását, amelyet beépítés előtt, majd működés közben is tesztelünk.

 • Vállaljuk weboldalának teljes elkészítését, a domain név regisztrációtól az oldal publikálásáig, bármilyen opciós lehetőséggel. Már meglévő oldalának új arculatot adunk, bővíthetjük az egyre népszerűbb közösségi alkalmazásokkal, de ha csak kis interaktivitás hiányzik, abban is segítünk. Egyedi webáruházra van szüksége a saját elképzelései szerint? Abban is partnerek vagyunk, szintén a tervezéstől a kivitelezésig. Emellett megtervezzük és leszállítjuk Önnek saját, egyedi igényekre szabott számítógépét, vagy cégének teljes számítógépparkját, aminek üzemelését, karbantartását és felügyeletét is vállaljuk, akár 7/24 órás supporttal is. Ha magánfelhasználó és egyedi igényei vannak, akkor is a legjobb ár/érték arányú konfigurációt állítjuk össze Önnek.

Feladata az ÜGYFÉL és a csapat tagjai közötti kommunikáció, a tevékenységek összehangolása, koordinálása, hogy az ÜGYFÉL ne munkaként élje meg a projektet, hanem élő része legyen az "alkotásnak".

Még több fotót munkáinkról galériánkban talál:

A csapat

"Az emberek ritkán érnek el sikert abban, amit nem szívesen csinálnak."  Goethe

 • Az ügyfél

  Talán meglepő, de igen, az ÜGYFÉL a csapat tagja, lehet, hogy csak a projekt erejéig, de akkor is ott a helye!

 • A tárhelyszolgáltató

  Több éves tapasztalat, közvetlen kapcsolat, kérésünknek megfelelő személyre szabott szolgáltatások, teljes körű támogatás jellemzi a kapcsolatot.

 • A HTML programozó

  Ötleteivel, és egyedi megjelenítési javaslataival még egyedibbé varázsolja az oldalakat, miközben hűen visszaadja a grafikus által megálmodott képvilágot.

 • A projektfelelős

  Feladata az ÜGYFÉL és a csapat tagjai közötti kommunikáció, a tevékenységek összehangolása, koordinálása, hogy az ÜGYFÉL ne munkaként élje meg a projektet, hanem élő része legyen az "alkotásnak".

 • A programozó

  2003 óta dolgozik programozóként, a PHP, MySQL, Javascript a kisujjában van. Nincs olyan ötlet, kérés, amit ne tudna megvalósítani.

 • A webgrafikus

  Maximalista hozzáállásával, egyedi elképzeléseivel, több éves webgrafikai tapasztalatával mindig sikerül az ügyfelek elképzeléseinek legjobban megfelelő designt kialakítania.

A legjobb ötleteink csak Önre várnak!

 

Rólunk mondták

Véleménye fontos nekünk, hogy szolgáltatásaink, termékeink minőségét mindig a legnagyobb szinten tartsuk. Amennyiben bármilyen észrevétele van - legyen az pozitív akár negatív - írja meg nekünk! Észrevételeit, adatait diszkréten kezeljük!