Hogyan is működik

Ennyire egyszerű

 

 

 

A projektfelelős felveszi a kapcsolatot új ügyfelünkkel. Mindenre kihatólag átbeszélik az ügyfél kéréseit, elképzeléseit az oldalával, az esetleges plusz feladatokkal (szórólap, névjegykártya stb.) kapcsolatban. Megvalósulási terv készül, melyben rögzítjük az igényeket, elvárásokat, határidőket, fizetési feltételeket. Az ügyfél jóváhagyása után elkezdjük a megvalósítást.Elindítjuk az oldal domain regisztációját, a tárhelyet előkészítjük. Közben a grafikusunk elkészíti a terveket(weboldal, egyéb megjelenés), amiből az ügyfél választhat. Ha már az első egyeztetés alkalmával az ügyfél konkrét tervet ad át, megkezdjük az oldal készítését.
A megvalósítás közben folyamatos konzultáció az ügyféllel, aki "élő része az alkotásnak", hogy minél hatékonyabban és az elképzeléseinek megfelelően készüljön a ránk bízott feladat.. A felmerülő módosítások, ötletek beépítése a projektbe.
Az elkészült projekt átadása, végleges ellenőrzése, jóváhagyása, weboldal élesbe állítása. Nyomonkövetés, az esetleges módosítási kérések végrehajtása, a szerződésben foglaltak szerint.

Szolgáltatásaink
Webáruház készítése

A kereskedelem az elmúlt években egyre nagyobb mértékben helyeződik át az internetre. Gyorsabb, nem kell odautazni, infókat kérhet a termékről, és nem utolsó sorban olcsóbban beszerezhető. Mind-mind az e-kereskedelem térnyerését segíti. Ha eddig csak gondolkodott rajta, hozza meg a döntést, és mi segítünk!

Kereső optimalizálás

SEO. Az a bizonyos mágikus, titkos dolog.. Elsőnek lenni a keresőkben? Találjanak meg az  interneten? Nincs ebben semmi mágia, hozzáértéssel gyorsan megoldható, hogy oldala az elsők között szerepeljen. Eddigi munkáink szerves részét képezte az optimalizálás is, hiszen az átadott munkánk így lesz teljes.

Domain név, tárhely

Ahhoz , hogy vállalkozása a világhálón is megjelenjen,  elengedhetetlen a weboldalon kívül a címzés, mint egy levélnek, és maga hely, ahová a levelet vinni kell.. E két dolog a domain név, és a tárhely. Természetesen mindkettő ügyintézését vállaljuk, szerződött partnerünkkel.

Responsive weboldalak

Jelenleg az emberek többsége a mobilján, vagy mobil eszközein netezik a legtöbbet. Ahhoz, hogy oldala, áruháza könnyen elérhető, használható legyen ezeken a platformokon is, feltétlen szükséges , hogy olyan formátumban készüljön el, ami ezeket a kívánalmakat kezeli.

A csapat

.

 • Az ügyfél

  Talán meglepő, de igen, az ÜGYFÉL a csapat tagja, lehet, hogy csak a projekt erejéig, de akkor is ott a helye!

 • A tárhelyszolgáltató

  Több éves tapasztalat, közvetlen kapcsolat, kérésünknek megfelelő személyre szabott szolgáltatások, teljes körű támogatás jellemzi a kapcsolatot.

 • A HTML programozó

  Ötleteivel, és egyedi megjelenítési javaslataival még egyedibbé varázsolja az oldalakat, miközben hűen visszaadja a grafikus által megálmodott képvilágot.

 • A projektfelelős

  Feladata az ÜGYFÉL és a csapat tagjai közötti kommunikáció, a tevékenységek összehangolása, koordinálása, hogy az ÜGYFÉL ne munkaként élje meg a projektet, hanem élő része legyen az "alkotásnak".

 • A programozó

  2003 óta dolgozik programozóként, a PHP, MySQL, Javascript a kisujjában van. Nincs olyan ötlet, kérés, amit ne tudna megvalósítani.

 • A webgrafikus

  Maximalista hozzáállásával, egyedi elképzeléseivel, több éves webgrafikai tapasztalatával mindig sikerül az ügyfelek elképzeléseinek legjobban megfelelő designt kialakítania.

A legjobb ötleteink csak Önre várnak!