Számítástechnika

A mai, dinamikusan változó világban, ahol nem csak az igények, de a kínálat és az árak is folyamatosan, akár napról-napra változnak, a fejlődés olyan gyors, hogy szakmai szemmel is alig követhető, szinte követhetetlen folyamatok indulnak be egy-egy külpolitikai esemény hatására, mi úgy döntöttünk, hogy megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt. Ezért hardver vásárlásakor magasan képzett és szakértő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú laptopot, számítógépet vagy egyéb hardvert tudjunk ajánlani az Ön munkakörnyezetéhez, akár egyedi igények, akár csoportos, nagyobb rendszerről legyen szó, hiszen vásárlóink többnyire nem szakértők, így egy hosszabb-rövidebb beszélgetés folyamán sokkal pontosabban tudjuk személyre szabni a kért eszközöket.

 

[pb_row][pb_column span="span12"][pb_text width_value="60" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="slide_from_bottom" appearing_animation_speed="medium" ]
Ennyire egyszerű

 

 

 

  Laptop

A laptopok jelenleg a leggyorsabban fejlődő szegmense a hardveres környezetnek, ezért csak a piacvezető, megbízható, hosszú garanciával rendelkező laptopokat forgalmazzuk. A következő márkákat értékesítjük: Dell, Lenovo, Asus. Ezeken belül minden fajta altípust be tudunk szerezni, függetlenül képernyő mérettől, felhasználási módtól, vagy darabszámtól. Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, hogy a lehető legjobbat válassza az igényeihez!


 Számítógép

A számítógép – más néven PC – két alaptípusát is megrendelheti nálunk. Foglalkozunk mind a brand gépekkel, mind az egyedi, saját szerelésű, teljesen egyénre szabott konfigurációk összeállításával is. A brand gépeink közül a legnépszerűbb márkák: HP, Dell, Lenovo, Mac. Az egyedi igényeknek tökéletesen megfelelő épített konfigurációk az alapfelhasználástól a gamer igényekig terjednek, ahol a csak a megrendelő fantáziája szab határt a pc tudásának. Intézmények, iskolák, cégek nagyobb gépparkjainak kiépítését is vállaljuk, akár hálózatépítéssel együtt is. Perifériák

A perifériák körébe sorolunk minden olyan eszközt, ami nem laptop vagy számítógép, de annak működésével kapcsolatos. Nyomtatók, szkennerek, webkamerák, hangfalak, fejhallgatók, multimédia, monitorok, egér, billentyűzet és minden egyéb amire szüksége lehet egy számítástechnikai környezetben. 3D nyomtatókkal és kellékeivel is lassan egy évtizede foglalkozunk. Alkatrészek, kiegészítők

Be tudja szerezni nálunk az összes kábelt, kiegészítőt, tonert vagy tintapatront a nyomtatójához, powerbankok, vagy bármilyen olyan egyéb alkatrészt, amellyel a számítógépét, vagy gépparkját fejleszteni szeretné, akár adattárolásról, akár memóriáról, tápról, vagy videokártyáról legyen szó.

Kapcsolat

Itt veheti fel velünk a kapcsolatot, ha bármi kérdése, észrevétele lenne... Keressen minket!

Elérhetőségeink:
  • Cégnév: Bokaret Organics Kft

  • Cím: 1083 Budapest, Baross utca 103.

  • Adószám: 24744618-2-42

  • Telefon: +(36) 70 579 4004

  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Írjon nekünk:
Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Rólunk mondták

Véleménye fontos nekünk, hogy szolgáltatásaink, termékeink minőségét mindig a legnagyobb szinten tartsuk. Amennyiben bármilyen észrevétele van - legyen az pozitív akár negatív - írja meg nekünk! Észrevételeit, adatait diszkréten kezeljük!

[/pb_text][/pb_column][/pb_row]